Lid worden

Paardensport is al duur genoeg! Daarom zijn bij Troje de kosten voor een lidmaatschap laag. Je betaalt slechts € 27,- per jaar. Voor dit bedrag ben je lid van de vereniging én de KNHS. Wil je wedstrijden starten? Dit kun je allemaal zelf regelen via www.mijnknhs.nl .

Daarnaast organiseert Troje diverse activiteiten. Hieraan kunnen leden tegen betaling deelnemen. Echter betaalt Troje vaak een deel voor je, dus de kosten blijven altijd zo laag mogelijk.

Voor iedereen die niet op een paard klimt maar wel mee wilt met bijvoorbeeld buitenritten of weekendje weg (op de fiets of gewoon voor de gezelligheid) is er de mogelijkheid om Steunlid te worden. Je betaalt dan €15,00 per persoon per jaar. Je wordt hierbij geen KNHS lid.

Download onderstaand formulier om lid te worden van onze vereniging.

Scan en stuur deze ingevuld en ondertekend naar Esther: info@paardensportverenigingtroje.nl Of per post naar Paardensportvereniging Troje
Nessersluis 13
3646AV Waverveen