Paardensportvereniging

Troje

Strandrit

29 april staat de strandrit op de planning! Heerlijk uitwaaien, nu we nog net te paard het strand op mogen!

We starten bij Manege Heemskerk, waar er voor ons parkeerplek wordt gereserveerd. Rond 10.00 uur verzamelen we daar met een kopje koffie/thee en wat lekkers.
Vervolgens gaan we op pad, te paard, fiets, of wandelend. We rijden in het Noord-Hollands Duingebied, in de prachtige natuur met vele goede ruiterpaden en een mooi ruim strand. Er zijn vele routes mogelijk, voor ieder wat wils.
Je kunt zelf een groepje samenstellen waarmee je wilt gaan rijden, maar je kunt ook met de Troje groep mee. Zo kan iedereen rijden op zijn/haar eigen manier!

Het is dit jaar ook mogelijk om een paard/pony te huren. Hiermee rijd je met een gids van de manage mee, met een tocht van 3 uur door de duinen en over het strand.

Er zullen weer foto's gemaakt worden op een afgesproken plek op het strand.

Prijzen Trojeleden:
Deelname eigen paard pony, inclusief parkeerplek, koffie/thee, versnapering, toegangskaart duingebied paard, en een lunch:  € 17,50 per persoon.
Deelname zonder paard/pony (dus wandelaars of fietsers) inclusief parkeerplek, koffie/thee, versnapering, toegangskaart duingebied volw., en een lunch:  € 15,00 per persoon.
Deelname op een huurpony/-paard inclusief parkeerplek, koffie/thee, versnapering, toegangskaart duingebied paard, en een lunch:  € 70,00 per persoon. (maximaal 8 plekken beschikbaar)
Wanneer je als Troje-lid een niet-lid mee wilt nemen is dit geen probleem! Niet leden betalen € 5,00 extra per persoon.

Let op: vol=vol!

(Bij annuleren na 20 april; 100 % doorbetalen)